Buitenverblijven

Buitenverblijven, dakopbouw, overkappingen & schuren

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan alleen wat gras, tegels en bloembakken. Voor veel mensen is de tuin echt een extra leefruimte rondom het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld met een maatwerk overkapping in de tuin een soort tweede woonkamer creëren, zorgt een mooie veranda voor extra dimensie en uitstraling en maakt een maatwerk schuur, dakopbouw of tuinhuis het plaatje helemaal compleet. En wat dacht u van een uitgebreide of juist simpele buitenkeuken om op die warme zomeravonden de lekkerste gerechten te bereiden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bent u op zoek naar een opmaat gemaakt buitenverblijf, poolhouse, dakopbouw, aanbouw, overkapping, schuur of tiny house ? We komen graag bij u langs om te ontdekken hoe wij uw tuin naar een hoger niveau kunnen tillen. U kunt tot in detail uw eigen stijl en voorkeuren verwerken in het ontwerp, dit natuurlijk met ondersteuning van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij zorgen er dan met alle plezier voor dat het complete plaatje van A tot Z wordt uitgevoerd!

Wist u dat het ook mogelijk is om bij Burgh Woods een overkapping of pergola als bouwpakket te bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Direct contact

Neem contact met ons op voor een direct antwoord op al uw vragen over onze mogelijkheden!

06-44669423

info@burghwoods.nl

Contactformulier

Bekijk ook ons andere maatwerk

Decoratie

Wij maken een thuis van uw huis! Decoratie maakt een huis, tuin, winkel of kantoorpand namelijk net even wat persoonlijker en zorgt voor een warme, stijlvolle sfeer.

Lees verder

Luxe meubels

Maatwerk meubelen of standaard meubelen aangepast naar uw afmetingen, het kan allemaal! Voor zowel binnen- als buitenshuis realiseren wij op regelmatige basis de mooiste houtwerk meubelen.

Lees verder

Restyle

Is uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfsruimte nog niet geheel ingericht zoals u graag zou willen? Dan helpen de specialisten van Burgh Woods graag hier in verandering in te brengen.

Lees verder