Decoratie

Decoratie

Wij maken een thuis van uw huis! Decoratie maakt een huis, tuin, winkel of kantoorpand namelijk net even wat persoonlijker en zorgt voor een warme, stijlvolle sfeer. Denk dan aan decoratie voor aan de muur zoals bijvoorbeeld een wandplank, wandbord of armaturen vervaardigd uit natuurlijke producten. Maar ook boekenstandaarden, decoratieve ladders en plantenbakken behoren tot de mogelijkheden! De verschillende mogelijkheden qua afwerking hebben wij in het menu onder ‘Materialen’ voor u beschreven.

Bij Burgh Woods is (bijna) alles mogelijk! U bedenkt het en wij maken het waar. Onze specialisten staan iedere dag weer voor u klaar om mee te denken en de beste aanpak te realiseren.

“De draaibare, ronde schoenenkast in de winkel is een echte eyecatcher! Dat is toch de droom van iedere vrouw?”

Het is maar één voorbeeld van de supergave reacties die wij krijgen op diverse decoratie artikelen, maar daar doen we het allemaal voor. Bij Burgh Woods focussen we daarom ook altijd op kwalitatieve materialen, producten die passen bij de klant en het bieden van persoonlijke service. Op die manier kunnen wij namelijk telkens weer met succes houtwerk op maat leveren!

Bent u benieuwd naar eerdere projecten of wat Burgh Woods in decoratie voor u kan betekenen? Neem dan hieronder een kijkje in ons portfolio of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten!

Direct contact

Neem contact met ons op voor een direct antwoord op al uw vragen over onze mogelijkheden!

06-44669423

info@burghwoods.nl

Contactformulier

Bekijk ook ons andere maatwerk

Overkappingen

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan alleen wat gras, tegels en bloembakken. Voor veel mensen is de tuin echt een extra leefruimte rondom het huis.

Lees verder

Restyle

Is uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfsruimte nog niet geheel ingericht zoals u graag zou willen? Dan helpen de specialisten van Burgh Woods graag hier in verandering in te brengen.

Lees verder

Luxe meubels

Maatwerk meubelen of standaard meubelen aangepast naar uw afmetingen, het kan allemaal! Voor zowel binnen- als buitenshuis realiseren wij op regelmatige basis de mooiste houtwerk meubelen.

Lees verder