DECORATIE

Wij maken een thuis van uw huis! Decoratie maakt een huis, tuin, winkel of kantoorpand namelijk net even wat persoonlijker en zorgt voor een warme, stijlvolle sfeer. Denk dan aan decoratie voor aan de muur zoals bijvoorbeeld een wandplank, wandbord of armaturen vervaardigd uit natuurlijke producten. Maar ook boekenstandaarden, decoratieve ladders en plantenbakken behoren tot de mogelijkheden! De verschillende mogelijkheden qua afwerking hebben wij in het menu onder ‘Materialen’ voor u beschreven.

Bij Burgh Woods is (bijna) alles mogelijk! U bedenkt het en wij maken het waar. Onze specialisten staan iedere dag weer voor u klaar om mee te denken en de beste aanpak te realiseren.

– “De draaibare, ronde schoenenkast in de winkel is een echte eyecatcher! Dat is toch de droom van iedere vrouw?” –

Het is maar één voorbeeld van de supergave reacties die wij krijgen op diverse decoratie artikelen, maar daar doen we het allemaal voor. Bij Burgh Woods focussen we daarom ook altijd op kwalitatieve materialen, producten die passen bij de klant en het bieden van persoonlijke service. Op die manier kunnen wij namelijk telkens weer met succes houtwerk op maat leveren!

Bent u benieuwd naar eerdere projecten of wat Burgh Woods in decoratie voor u kan betekenen? Neem dan hieronder een kijkje in ons portfolio of maak vrijblijvend een afspraak met onze specialisten!

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO

Bekijk het gehele portfolio