Maatwerk constructies

Maatwerk constructies 

Tegenwoordig is een tuin veel meer dan slechts gras, tegels en bloembakken. Voor velen is de tuin een ware extra leefruimte rondom het huis. Met een op maat gemaakt buitenverblijf kunt u bijvoorbeeld een tweede woonkamer in de tuin creëren. Een prachtige veranda voegt extra dimensie en uitstraling toe, terwijl een maatwerk schuur, dakopbouw of tuinhuis het plaatje compleet maakt. En wat dacht u van een uitgebreide of juist eenvoudige buitenkeuken om op warme zomeravonden de lekkerste gerechten te bereiden? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos!

Bent u op zoek naar een op maat gemaakt buitenverblijf, poolhouse, dakopbouw, aanbouw, overkapping, schuur of tiny house? We komen graag bij u langs om te ontdekken hoe wij uw tuin of perceel naar een hoger niveau kunnen tillen. U kunt tot in detail uw eigen stijl en voorkeuren verwerken in het ontwerp, uiteraard met ondersteuning van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij zorgen er met alle plezier voor dat het complete plaatje van A tot Z wordt uitgevoerd!

Wist u dat u bij Burgh Woods ook een overkapping of pergola als bouwpakket kunt bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over:

Buitenverblijven
Poolhouse
Tiny house
Prefab house
Overkapping
Schuur
Prefab woning

Direct contact

Neem contact met ons op voor een direct antwoord op al uw vragen over onze mogelijkheden!

06-44669423

info@burghwoods.nl

Contactformulier

Bekijk ook ons andere maatwerk

Decoratie

Wij maken een thuis van uw huis! Decoratie maakt een huis, tuin, winkel of kantoorpand namelijk net even wat persoonlijker en zorgt voor een warme, stijlvolle sfeer.

Lees verder

Luxe meubels

Maatwerk meubelen of standaard meubelen aangepast naar uw afmetingen, het kan allemaal! Voor zowel binnen- als buitenshuis realiseren wij op regelmatige basis de mooiste houtwerk meubelen.

Lees verder

Restyle

Is uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfsruimte nog niet geheel ingericht zoals u graag zou willen? Dan helpen de specialisten van Burgh Woods graag hier in verandering in te brengen.

Lees verder