Maatwerk interieur

Meubelen

Maatwerk meubelen of standaard meubelen aangepast naar uw afmetingen, het kan allemaal! Voor zowel binnen- als buitenshuis realiseren wij op regelmatige basis de mooiste houtwerk meubelen. Doordat wij werken met één vast aanspreekpunt weet u altijd precies waar u aan toe bent en is verwarring uit den boze. Wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over de realisatie van uw wensen!

Onze specialisten gaan met alle plezier samen met u aan de slag om het perfecte plaatje te creëren. De stijl, gewenste uitstraling en kleuren van uw meubelstuk mag u natuurlijk helemaal zelf bepalen. Uiteraard kunt u bij onze specialisten altijd vragen om input en ideeën, zo komen samen tot het best passende ontwerp! De techniek, uitvoering en aflevering nemen wij daarna volledig uit handen!

Bent u op zoek naar maatwerk meubelen zoals een bartafel, hoekbank, picknicktafel, side-table, buitenkeuken, statafel of comfortabele houten stoelen? Doe inspiratie op via ons portfolio en neem vrijblijvend contact met ons op!

Direct contact

Neem contact met ons op voor een direct antwoord op al uw vragen over onze mogelijkheden!

06-44669423

info@burghwoods.nl

Contactformulier

Bekijk ook ons andere maatwerk

Overkappingen

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan alleen wat gras, tegels en bloembakken. Voor veel mensen is de tuin echt een extra leefruimte rondom het huis.

Lees verder

Decoratie

Wij maken een thuis van uw huis! Decoratie maakt een huis, tuin, winkel of kantoorpand namelijk net even wat persoonlijker en zorgt voor een warme, stijlvolle sfeer.

Lees verder

Restyle

Is uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfsruimte nog niet geheel ingericht zoals u graag zou willen? Dan helpen de specialisten van Burgh Woods graag hier in verandering in te brengen.

Lees verder