OVERKAPPINGEN & SCHUREN

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan alleen wat gras, tegels en bloembakken. Voor veel mensen is de tuin echt een extra leefruimte rondom het huis. Zo kunt u bijvoorbeeld met een maatwerk overkapping in de tuin een soort tweede woonkamer creëren, zorgt een mooie veranda voor extra dimensie en uitstraling en maakt een maatwerk schuur of tuinhuis het plaatje helemaal compleet. En wat dacht u van een uitgebreide of juist simpele buitenkeuken om op die warme zomeravonden de lekkerste gerechten te bereiden? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bent u op zoek naar op maat gemaakte tuinmeubelen, overkappingen, opbergruimte of decoratie zoals houten bloembakken, wandplanken en terrasverdelers? We komen graag bij u langs om te ontdekken hoe wij uw tuin naar een hoger niveau kunnen tillen. U kunt tot in detail uw eigen stijl en voorkeuren verwerken in het ontwerp, dit natuurlijk met ondersteuning van de kennis en ervaring van onze specialisten. Wij zorgen er dan met alle plezier voor dat het complete plaatje van A tot Z wordt uitgevoerd!

Wist u dat het ook mogelijk is om bij Burgh Woods een overkapping of pergola als bouwpakket te bestellen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO

Bekijk het gehele portfolio