Restyle

Uw ruimte naar wens ingericht

Is uw woning, winkel, kantoorpand of bedrijfsruimte nog niet geheel ingericht zoals u graag zou willen? Dan helpen de specialisten van Burgh Woods graag hier in verandering in te brengen. Restylen, herinrichten of het verbeteren van de totale beleving doen we graag! We komen met alle plezier langs op de locatie om te ontdekken hoe wij uw wensen kunnen realiseren. Of het nu gaat om het volledig omgooien van de inrichting of juist het verrijken van de bestaande elementen, onze specialisten doen het in een handomdraai!

We nemen de huidige situatie op en bespreken uw wensen. Dan gaan wij aan de slag een passend ontwerp te creëren en uw wensen qua materialen, gebruiksgemak en stijl hierin te verwerken. In overleg zorgen wij voor een ontwerp dat volledig aan uw wensen voldoet en deze zo mogelijk zelfs overstijgt. Zoals u van Burgh Woods gewend bent, kunt u alles tot in detail bepalen en altijd terugvallen op de kennis en het inzicht van ons team! 

Wilt u meer weten over restylen en herinrichten door Burgh Woods? Stuur ons een berichtje of neem telefonisch contact met ons op, we vertellen graag meer over de mogelijkheden!

Bekijk ook onze andere diensten

Meubels op maat

Maatwerk meubelen of standaard meubelen aangepast naar uw afmetingen, het kan allemaal! Voor zowel binnen- als buitenshuis realiseren wij op regelmatige basis de mooiste houtwerk meubelen.

Buitenverblijven

Een tuin is tegenwoordig zoveel meer dan alleen wat gras, tegels en bloembakken. Voor veel mensen is de tuin echt een extra leefruimte rondom het huis.

Zakelijk

Wij leveren al jaren projecten op voor de zakelijke markt in een breed scala van sectoren.