Burgh Woods

Professioneel maatwerk.

Over Burgh Woods

Burgh Woods maakt zich sterk voor kwalitatief maatwerk! Vanuit onze basis in de Hoeksche Waard, Puttershoek maken wij de ideeën en dromen, van onszelf en onze klanten, werkelijkheid. Met een flinke portie passie en een hele hoop liefde voor het product zorgen wij telkens weer voor uitzonderlijk houtwerk op maat. Betrouwbare kwaliteit leveren, persoonlijke service bieden en meedenken met de klant zit ons in het bloed!

Voor zowel binnen als buiten creëren wij creatieve oplossingen die uw woning, tuin, winkel, kantoor en bedrijfspand naar een hoger level tillen. Dit altijd passend bij uw persoonlijke stijl en wensen. Over het algemeen creëert Burgh Woods een gemoedelijke en warme sfeer door het gebruik van natuurlijke producten. Daarnaast experimenteren wij ook graag met diverse manieren van afwerking om keer op keer een uitzonderlijk en bijzonder product te kunnen leveren.

Bij Burgh Woods bent u in goede handen! Voor iedere gelegenheid bekijken we de best passende mogelijkheden en zorgen wij dat uw ideeën naadloos aansluiten op het ontwerp. U bent bij ons aan het juiste adres voor: maatwerk meubelen zoals; tv meubel, eettafel, salontafel op maat, badkamermeubel, inbouwkasten, kledingkasten. En vooral niet te vergeten ons specialisme in een maatwerk overkapping, carport, pergola of een nieuwe buitenkeuken. Uw idee is onze uitvoering dus contacteer ons en wij denken graag mee hoe deze gerealiseerd kunnen gaan worden!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Burgh Woods? Stuur een email of neem telefonisch contact met ons op!

Specialist in maatwerk

Burgh Woods is voor velen de absolute favoriet als het gaat om (luxe) maatwerkmeubels en tuin en terras overkappingen. Ons maatwerk voeren wij uit voor zowel binnen- als buitenshuis, afgeleverd in uitstekende kwaliteit, geheel passend bij uw stijl en wensen. Gedreven door de liefde voor het product en het uitoefenen van een ambachtelijk vak, zorgt het team van Burgh Woods telkens weer voor een schitterend eindresultaat.

Door onze flexibele manier van werken zijn wij in staat om maatwerk kwaliteit te leveren. Of het nu gaat om een luxe tv meubel, een mooi dressoir in de woonkamer, een eettafel op maat, een ruime inloopkast met luxueuze uitstraling, een hobbyhuis in de tuin of zelfs de complete inrichting van een bedrijfspand.

Burgh Woods krijgt het voor elkaar!

We denken graag met u mee om zo altijd tot het meest passende en gewenste resultaat te komen. Daarom brengen wij ook altijd graag een bezoek aan de locatie om niet alleen al uw wensen op te nemen, maar ook de situatie van dichtbij te kunnen beoordelen. Indien gewenst zorgen wij dat een 3D-tekening u een helder beeld van het ontwerp en de uitvoering geeft. Het is voor ons belangrijk dat er een glimlach op uw gezicht verschijnt en ons maatwerk volledig past bij uw ideeën en wensen!

Houtkeuze

Bij Burgh Woods wordt maatwerk vervaardigd uit verschillende soorten hout. Denk dan bijvoorbeeld aan steigerhout, eikenhout en cederhout. Doordat iedere soort hout zijn eigen behandeling nodig heeft en ook eigen voor- en nadelen met zich meebrengt, adviseren wij altijd per project welke houtsoort het beste past bij de wensen en uitstraling. Zo gebruiken wij voor projecten buitenshuis logischerwijs andere houtsoorten dan wanneer het om een woning, bedrijfspand of winkel gaat. Onze specialisten zorgen altijd voor de perfecte combinatie tussen materiaal, situatie en gewenste uitstraling!

Wanneer we het hebben over afwerking is bij Burgh Woods vrijwel alles mogelijk. Denk aan verschillende kleuren, structuren en combinaties van materialen. Zo werken wij tegenwoordig ook steeds vaker met verschillende staalconstructies om een stoere en robuuste uitstraling te creëren. Ook kiezen we er in bepaalde situaties voor om het hout juist niet te behandelen, afhankelijk van de plaatsing en het gebruik.

Wist u dat hout in de buitenlucht vrijwel altijd een behandeling nodig heeft om weerbestendig te blijven?

Om u een indruk te geven van de diverse houtsoorten en manieren van afwerking hebben we een kleine selectie voor u op een rijtje gezet:

Houtsoorten

  • Eiken
  • Steigerhout
  • Red Ceder

Soorten afwerking

  • Lakfinish
  • Fineer (hout)
  • Gelamineerd (folie)
  • HPL (hard plastic)
  • Onbewerkt

Wilt u weten of wij maatwerk in een houtsoort naar wens kunnen realiseren of een andere manier van afwerking kunnen toepassen? Ons team geeft graag antwoord op al uw vragen! Neem vrijblijvendd contact met ons op en ontdek wat Burgh Woods voor u kan betekenen!