OVER ONS BURGH WOODS

Burgh Woods maakt zich sterk voor kwalitatief maatwerk! Vanuit onze basis in de Hoeksche Waard, Puttershoek maken wij de ideeën en dromen, van onszelf en onze klanten, werkelijkheid. Met een flinke portie passie en een hele hoop liefde voor het product zorgen wij telkens weer voor uitzonderlijk houtwerk op maat. Betrouwbare kwaliteit leveren, persoonlijke service bieden en meedenken met de klant zit ons in het bloed!

Voor zowel binnen als buiten creëren wij creatieve oplossingen die uw woning, tuin, winkel, kantoor en bedrijfspand naar een hoger level tillen. Dit altijd passend bij uw persoonlijke stijl en wensen. Over het algemeen creëert Burgh Woods een gemoedelijke en warme sfeer door het gebruik van natuurlijke producten. Daarnaast experimenteren wij ook graag met diverse manieren van afwerking om keer op keer een uitzonderlijk en bijzonder product te kunnen leveren.

Bij Burgh Woods bent u in goede handen! Voor iedere gelegenheid bekijken we de best passende mogelijkheden en zorgen wij dat uw ideeën naadloos aansluiten op het ontwerp. U bent bij ons aan het juiste adres voor: maatwerk meubelen zoals; tv meubel, eettafel, salontafel op maat, badkamermeubel, inbouwkasten, kledingkasten. En vooral niet te vergeten ons specialisme in een maatwerk overkapping, carport, pergola of een nieuwe buitenkeuken. Uw idee is onze uitvoering dus contacteer ons en wij denken graag mee hoe deze gerealiseerd kunnen gaanmworden!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken of meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Burgh Woods? Stuur een mailtje of neem telefonisch contact met ons op!

OverkappingTv MeubelOverkapping

CADEAUS EN GESCHENKEN

Wilt u een bijzonder en origineel cadeau geven maar komt u niets tegen dat op uw wensen aansluit? Kijk dan eens verder dan vooraf gefabriceerde producten! Bij Burgh Woods kunt u namelijk ook kleinere artikelen en producten op maat laten maken. Denk aan unieke onderzetters of spraakmakende decoratie voor in huis. Iets dat niemand heeft, het kan gewoon!

Bespreek uw wensen met de specialisten van Burgh Woods, dan vertellen wij u meteen wat u kunt verwachten. Natuurlijk kunt u ook een cadeaubon aanschaffen, dan mag de gelukkige ontvanger zelf een ontwerp samenstellen. De Burgh Woods cadeaubonnen zijn al vanaf €25 verkrijgbaar, en daar kunt u hele leuke dingen van laten maken!

Ook relatiegeschenken, eindejaars- en nieuwjaarsgeschenken kunt u bij Burgh Woods op maat laten maken. Ons team heeft een hele hoop verrassende ontwerpen en ideeën voor diverse gelegenheden voor u op de plank liggen. Natuurlijk wordt eigen inbreng ook serieus genomen!

Bestellen of meer informatie opvragen doet u door contact met ons op te nemen per telefoon of mail!

EEN GREEP UIT ONS PORTFOLIO

Bekijk het gehele portfolio